iCoach
IBC IBC Network doet meer dan bedrijven en organisaties adviseren. We streven constant naar Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Maatschappelijke betrokkenheid geeft IBC Network vorm door klanten te assisteren in hun verdere ontwikkeling en afgestudeerden en startende ondernemers te begeleiden in hun loopbaan of business plan. IBC Network doet dit door regelmatig workshops te organiseren en door persoonlijke coaching.

Zakelijk advies en workshops voor startende ondernemers door professionals, die hun sporen hebben verdiend in het bedrijfsleven en de overheid.

Voor zowel starters- als ondernemingsvragen, stel ze via: info@ibcnetwork.nl
of gaan naar de website www.krisinvest.nl
 
Testimonials
"Ik ontmoette Koos - IBC Network consultant tijdens de Ronde Rijsttafel van de LinkedIn Indo Business Club. Ik vertelde hem over mijn ondernemingsplan voor een vastgoedbedrijf in Indonesië: en hij was meteen enthousiast. We hebben samen gesproken over de mogelijkheden. Ik heb met zijn hulp een business plan opgesteld. Ik had ook vragen over financiën en wet- en regelgeving. Hij kon mij goed adviseren over de mogelijkheden en kansen. Koos is als coach een fijne zakenpartner, omdat hij integer is. Hij is duidelijk in zijn adviezen, wat mij een betrouwbare indruk geeft. Hij heeft hart voor zijn werk en voelt zich betrokken bij de projecten."

Thomas Cordes
Entrepeneur

"Wat een opluchting om ideeën te kunnen spuien met twee ervaren zakenmensen. Met Koos en Ferry heb ik twee keer gesproken over de losse flarden die in mijn hoofd rondspookten. Hun kritische vragen en constructieve aansporingen hebben een grote bijdrage geleverd aan het zetten van de grootste stap in mijn leven: het opzeggen van mijn vaste baan om mijn eigen bedrijf op te zetten. En dan heb ik het nog niet eens over het waardevolle netwerk waar zij mij toegang tot gegeven hebben, de Indo Business Club."

Kirsten Vos
KirRoyaal Communicatie
IBC Network © 2014 | Designed by  Triple One Design